De Stoffenbeurs in Amsterdam op 3 juni 2018

Vorige week zou ik ook éven naar de markt bij t winkelcenteum  Boven 't IJ gaan kijken. Mijn verwachtingen waren niet te groot, maar samen met een vriendin rondneuzen is toch al een stuk gezelliger dan alleen.

Zogezegd, zo gedaan. We waren niet zo vroeg, uurtje of één ter plekke, en begonnen onder een flink heet zonnetje aan onze ronde over de markt.

Ik kende de Stoffenbeurs al van jaren terug, toen ik met mijn zusje op zondag naar deze markt in centrum Den Haag ging om de jacht te openen op unieke stofjes, vooral die bij de "graaikraam" waar je bijna 2 meter mooie stof kon vinden voor €6,00.....heerlijk toch?

Tegenwoordig is er blijkbaar niet heel veel unieks meer, wel heel veel goedkope stofjes van polyester, veel prachtige geborduurde stoffen in prachtige kleuren, maar meer geschikt voor een oosterse bruiloft of bijzonder feestje dan voor thuis of naar kantoor....ik bedoel niet dat er geen mooie stoffen zijn, maar er was weinig waarvan ik dacht: wow, dit kan ik echt niet laten liggen....straks is t uitverkocht en heb ik zo'n spijt.....

Ik wilde wel graag sterke stof vinden voor een bermuda voor mijn vriend....en dat is dan wel gelukt. Mijn vriendin kwam die dag met meters voeringstof thuis.

En voor de prijs kun je hier wel heel veel meters stof kopen als je dat wilt

Misschien komt het door de datum (bijna aan het eind van de voorjaarsbeurs), of de locatie in Amsterdam, maar als ik grote kans wil hebben op fantastische stofjes, ga ik volgende keer weer naar het Stoffenspektakel, zoals eerder dit jaar in Haarlemmermeer. Ik vond de kwaliteit op de Stoffenbeurs een beetje tegenvallen, het aantal kramen daarentegen niet.

Ps parkeren nabij de markt was wel gratis op zondag en dat is toch mooi meegenomen.

Mijn stofjes, roze linnen-katoen, dunne jeans voor de bermuda, een wintertricootje, een dunne ademende stof voor een jumpsuit en een bloemetje voor een idee dat ik gezien heb voor een fantastische zomerrok.

Mijn stofjes, roze linnen-katoen, dunne jeans voor de bermuda, een wintertricootje, een dunne ademende stof voor een jumpsuit en een bloemetje voor een idee dat ik gezien heb voor een fantastische zomerrok.

Opmerkingen

14.06.2018 09:32

dian

Idd veel nylon stoffen. 10 jaar terug was het nog stoffenspektakel met knipmode stoffen. Haarlemermeer <3

Nadat ik 2 keer in Osdorp ben geweest en 3 keer in Amsterdam noord. Ga ik niet meer.

15.06.2018 15:02

Monique

Jammer he Dian? Haarlemmermeer ben ik meerdere keren geweest met m'n zusje. Bevalt erg goed-het Stoffenspektakel

Meest recente reacties

23.09 | 13:57

beste,hoeveel tijdschriften van diana mode heeft u te koop,en welke nummers.
GRT Rita

02.11 | 14:38

ik hen naaimachine motor is vebrandt
MERRITT ITALI MOTOR 80 W

10.05 | 08:09

Ik ben op zoek naar het tijdschrift pret a porter 2018 4 special edition kun je me vertellen waar ik het kan krijgen.

25.10 | 13:44

Irenes stoffen is jammer genoeg gesloten.

Deel deze pagina